Blues Willis op Uitreiking Publieksprijs Kunst en Cultuur 2019

De Publieksprijs Kunst & Cultuur is bestemd voor de persoon, groep of vereniging die zich in het jaar 2019, verrassend of vernieuwend heeft onderscheiden op het gebied van kunst en/of cultuur.

De Publieksprijs wordt, in opdracht van de gemeente Zoetermeer, georganiseerd door stichting Floravontuur Promotie Zoetermeer.
Blues Willis treedt op tijdens de presentatie van JJ Musichouse. Op 14 september startte de 2e editie van het Blues & Roots Festival van JJ Music House. Het imposante programma ademde maar liefst 12 uur lang blues, met gerenommeerde nationale en internationale bands, een workshop, een clinic, eten en drinken. Het festival werd ook afgesloten met een knallende afterparty. 
De spannende uitreiking van de Publieksprijs Kunst & Cultuur zal plaatsvinden op dinsdag 10 december 2019 om 19:30 uur bij CKC & partners. De uitreiking is gratis toegankelijk voor iedereen en reserveren is niet nodig.